gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering
gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering

NL | FR

HOROMIA Vento d’ oriente wasparfum

Vanaf  5,95

 25,95
 16,95
 5,95

Horomia’s wasparfum Vento D’oriente creëert een geurig vuurwerk voor je wasgoed. De bedwelmende geur Vento D’Oriente hult je kleding en textiel in een betoverende mix van perzik, bergamot, roos, jasmijn, muskus en hout. Deze geur brengt een exotische en luxueuze sfeer in je wasroutine.

De geur begint met de zoetheid van perzik en de frisheid van bergamot. Het bloemige hart van roos en jasmijn prikkelt de zintuigen, terwijl de basisnoten van muskus en hout een warme en sensuele dimensie toevoegen. Perfect voor de zomer.

Horomia’s wasparfum Vento D’oriente is niet alleen een parfum; het is een dagelijkse ervaring van verwennerij, luxe en frisheid. Laat je verrassen door de geurnoten en geniet van de eenvoudige luxe die dit wasparfum biedt. Je kleding zal niet alleen heerlijk ruiken, maar je zult ook genieten van een blijvende exotische geur.

Hier zijn wat tips over het gebruik van wasparfum:

In het algemeen kun je Horomia wasparfum gebruiken voor zowel machinewas als handwas, en het is geschikt voor alle soorten stoffen. Het product is geconcentreerd, dus vergeet niet om het flesje voor gebruik te schudden. Bovendien heeft het flesje een handige schenktuit.

Voor machinewas, giet 5 tot 10 ml wasparfum in het bakje voor wasverzachter, afhankelijk van hoe sterk je de geur wilt hebben.

Voor handwas, voeg 5 tot 10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, op basis van de gewenste geursterkte. Zorg ervoor dat je handschoenen draagt om je handen te beschermen.

HOROMIA Vento d’ oriente wasparfum

Betaal veilig