gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering
gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering

NL | FR

Profumel Wasparfum Baby Dream

 14,95

Bij de geur Baby Dream komen citrusvruchten, frambozen, lotusbloemen en vanille samen. Deze inspirerende geur is ontstaan uit een schaduwrijke picknick aan de oevers van de Donau. Het hart van de geur bevat kostbare essenties van roos en lotusbloem, vermengd met tonen van framboos en citrus. De zoete geur van vanille en witte muskus, verfijnder dan de traditionele muskus, wordt in balans gebracht door de diepte van sandelhout, waarmee het aroma van deze geur wordt afgerond.

Baby Dream is een hygiënische en hypoallergene geur geschikt voor babywasjes, met een delicate geur die opent met sprankelende tonen van framboos en citrus.

Gebruik: Algemeen: Geschikt voor zowel machinewas als handwas, en te gebruiken op alle soorten stoffen. Het geconcentreerde product dient goed geschud te worden voor gebruik en de fles is voorzien van een handige schenktuit.

Machinewas: Giet 5/10 ml wasparfum in het compartiment voor wasverzachter, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit.

Handwas: Voeg 5/10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, afhankelijk van de gewenste geurintensiteit. Gebruik handschoenen om de handen te beschermen.

Profumel Wasparfum Baby Dream

Betaal veilig