gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering
gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering

NL | FR

HOROMIA Liberty limetid edition wasparfum

Vanaf  5,95

 16,95
 5,95

Horomia’s wasparfum Liberty brengt een vleugje verrukking voor je wasgoed. Liberty combineert een opwekkende mix van lentebloemen en sappige citrus, waardoor je kleding wordt omarmd door een zweem van weelde en frisheid die blijft hangen.

Met zijn heldere en bloemige tonen transporteert Horomia Wasparfum Liberty je onmiddellijk naar een zonovergoten bloementuin in volle pracht, waardoor elke wasbeurt een verkwikkende belevenis wordt.

Horomia wasparfum is niet alleen een verwennerij voor je kleding en textiel, maar ook een traktatie voor jezelf. Elke wasbeurt wordt een moment van pure verfijning, terwijl de bedwelmende geur van Freedom je dag omhult met een blijvende geur van frisse bloemen. Ontdek de harmonie van bloemen en citrus en geniet van de subtiele luxe die dit wasparfum te bieden heeft.

Hier zijn wat tips over het gebruik van wasparfum:

In het algemeen kun je Horomia wasparfum gebruiken voor zowel machinewas als handwas, en het is geschikt voor alle soorten stoffen. Het product is geconcentreerd, dus vergeet niet om het flesje voor gebruik te schudden. Bovendien heeft het flesje een handige schenktuit.

Voor machinewas, giet 5 tot 10 ml wasparfum in het bakje voor wasverzachter, afhankelijk van hoe sterk je de geur wilt hebben.

Voor handwas, voeg 5 tot 10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, op basis van de gewenste geursterkte. Zorg ervoor dat je handschoenen draagt om je handen te beschermen.

HOROMIA Liberty limetid edition wasparfum

Betaal veilig