gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering
gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering

NL | FR

HOROMIA Gold Argan wasparfum

Vanaf  5,95

 25,95
 16,95
 5,95

Horomia’s wasparfum Gold Argan is een genot voor je kleding. Het hult je wasgoed in een mengeling van citrus, lelietje-van-dalen, cyclaam, cederhout en witte muskus.

De geur begint met verfrissende citrustonen die onmiddellijk een opwekkende sfeer creëren. Lelietje-van-dalen voegt een vleugje bloemige zoetheid toe, terwijl cyclaam elegantie biedt. De basisnoten van cederhout en witte muskus zorgen voor een langdurige en sensuele geur, die je wasgoed omhult met een vleugje luxe.

Horomia’s wasparfum Gold Argan biedt meer dan alleen een geur; het is een dagelijkse ervaring van verwennerij, luxe en frisheid. Laat je betoveren door deze gouden geurmix en geniet van de langdurige geur die dit wasparfum te bieden heeft. Je kleding zal heerlijk ruiken.

Hier zijn wat tips over het gebruik van wasparfum:

In het algemeen kun je Horomia wasparfum gebruiken voor zowel machinewas als handwas, en het is geschikt voor alle soorten stoffen. Het product is geconcentreerd, dus vergeet niet om het flesje voor gebruik te schudden. Bovendien heeft het flesje een handige schenktuit.

Voor machinewas, giet 5 tot 10 ml wasparfum in het bakje voor wasverzachter, afhankelijk van hoe sterk je de geur wilt hebben.

Voor handwas, voeg 5 tot 10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, op basis van de gewenste geursterkte. Zorg ervoor dat je handschoenen draagt om je handen te beschermen.

HOROMIA Gold Argan wasparfum

Betaal veilig