gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering
gratis verzending vanaf €50
betaal veilig
Snelle levering

NL | FR

HOROMIA Blue fior di loto wasparfum

Vanaf  5,95

 25,95
 16,95
 5,95

Horomia’s wasparfum Blue Fior di Loto is als een verfrissende windvlaag voor je was, doordrenkt met een mix van blauwe bloemen en muskus. De geur opent met de verfijnde tonen van blauwe bloemen, die een bloemige zoetheid toevoegen aan je kleding en textiel. Het is als een wandeling door een veld vol wilde bloemen. Muskus voegt een vleugje warmte en sensualiteit toe aan de geur.

Laat jezelf onderdompelen in de combinatie van blauwe bloemen en muskus. Horomia’s wasparfum Blue Fior di Loto voegt een geurexplosie toe aan je wasgoed.

Hier zijn wat tips over het gebruik van wasparfum:

In het algemeen kun je Horomia wasparfum gebruiken voor zowel machinewas als handwas, en het is geschikt voor alle soorten stoffen. Het product is geconcentreerd, dus vergeet niet om het flesje voor gebruik te schudden. Bovendien heeft het flesje een handige schenktuit.

Voor machinewas, giet 5 tot 10 ml wasparfum in het bakje voor wasverzachter, afhankelijk van hoe sterk je de geur wilt hebben.

Voor handwas, voeg 5 tot 10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, op basis van de gewenste geursterkte. Zorg ervoor dat je handschoenen draagt om je handen te beschermen.

HOROMIA Blue fior di loto wasparfum

Betaal veilig